SODIFFERENT Talent Meeting

Talentendag Omslag
Naast de allereerste editie van SODIFFERENT Open Air mogen wij ook met trots de allereerste ‘SODIFFERENT Talent Meeting’ aan jullie presenteren!

Een middag lang staat alles in het teken van produceren, netwerken, draaien en vooral veel nieuwe collega DJ’s en producers leren kennen onder het genot van een drankje!

Waarom deze Talent Meeting? 
Eerder dit jaar stonden wij in samenwerking met o.a. Extase Events, Dedicated Bookings en Kranck Jorum op Paaspop Festival en hadden wij een enorme dosis aan talentvolle artiesten bij! Wij namen o.a. deel aan Paaspop omdat we de talenten in ons netwerk een podium wilde bieden en omdat wij wisten dat deze talenten elkaar kennen via Facebook, alleen elkaar nog niet vaak of zelfs nog nooit hadden gezien! Wat resulteerde in een geweldig weekend waar we enorm veel nieuwe mensen hebben leren kennen en waar we heel veel goede reacties aan hebben over gehouden. Alle reden voor herhaling dus!

Programma Talent Meeting
Naast het netwerken zijn er ook programma onderdelen op deze middag! Wij maken in de aankomende periode het programma bekend!

De Perfecte Break Melodie met Van Dalen

De perfecte breakmelodie met Van Dalen

DJ Showcase
De gehele dag zullen (on)bekende artiesten 20 minuten hun skills showen en hun nieuwste tracks ter gehore brengen!
14:00 – 14:20 Bad Berry
14:20 – 14:40 Glen Aiden
14:40 – 15:00 Art Inc.
15:00 – 15:20 ELLE RICH
15:20 – 15:40 RGGD
15:40 – 16:00 Dropshot

Plaats een reactie